Welkom

Van harte welkom bij mijn blog ‘Rondom het labyrint’.

Wat fijn dat je de moeite neemt om dit blog te lezen.

Regelmatig zal ik bloggen over gebeurtenissen rondom het labyrint op ‘De Luttenberg’. Dat kan een persoonlijke ervaring van mezelf zijn, maar ook van een bezoeker van het labyrint. Iets wat iemand met mij gedeeld heeft omtrent het labyrint. Mooie, bijzondere, intense of bijvoorbeeld ontroerende ervaringen. Het zal allemaal langskomen, uiteraard geanonimiseerd.

Ik wil proberen wat afwisseling aan te brengen, daarom zullen de blogs soms ook gewoon informatief zijn en op andere momenten weer bestaan uit ingezonden mythes of sagen die rondom ‘De Luttenberg’ worden verteld. Dat zijn dan vooral verhalen die vaak van ouder op kind zijn overgedragen. Mooi om te lezen en mooi om ook zelf weer door te geven!

Hier eindigt dan mijn eerste blog. Het volgende blog zal gaan over het ‘Lichtjeslabyrint’.

Annette.