Plaatsen informatiebord

Eindelijk is het dan zover. Er is een informatiebord met hierop een QR-code geplaatst bij het labyrint.

Hopelijk verschaft het mensen de informatie waar ze naar op zoek zijn.

Wij zijn er heel blij mee!

DE REALISATIE VAN HET INFORMATIEBORD

Nadat het labyrint gebouwd was kregen we al vrij snel de vraag of er meer informatie beschikbaar was over labyrinten. In eerste instantie hadden we het idee om er een klein informatief bordje bij te zetten.

Uiteindelijk bleek het aanbieden van een bord met QR code helemaal van deze tijd. Reden om eerst een totale website te ontwerpen, waar de QR code aan gelinkt is. Zo gezegd zo gedaan.

De website kreeg als basis de gedichten van Gernot Candolini (Schrijver en labyrintwerker) Het zijn werkelijk prachtige gedichten. Hiervoor gaf hij persoonlijk zijn toestemming, waar we trots op zijn. Al deze gedichten zijn op de website afgebeeld in spiegels, want het labyrint kan fungeren als een spiegel.

Natuurlijke tekens en luchtige tekeningen werden gekozen voor de vormgeving. Als kleurstelling kozen we voor aardetinten. Zo kwam langzamerhand de website tot stand. Uit deze website zijn een aantal teksten gehaald, die de basis voor het informatiebord vormden. Let daarbij vooral op het passende gedicht “Reis door de tijd”.

Dan de lessenaar, waarop het informatiebord geplaatst is. We hebben gekozen voor cortenstaal, wat in de loop der tijd mooi op zal gaan in de natuur. Hierin is het logo van het Leylijn Labyrint Luttenberg uitgesneden. Het logo verbeeld de stenen waaruit het labyrint is opgebouwd. In het logo is de naam van het labyrint meegenomen.

We hopen hiermee een mooi visitekaartje voor het labyrint en voor Luttenberg te hebben afgegeven.